Despre noi

Evadeaza intr-o lume a relaxarii si a rasfatului.

 

Centrul Nevis Wellness & SPA te ajuta sa uiti de stresul si agitatia vietii moderne. Aici te poti bucura de o experienta luxurianta, terapeutii nostri oferindu-va rasfat total si in acelasi timp o reinnoire corp-suflet.

 

Centrul nostru dispune de toate elementele necesare unei experiente multisenzoriale. Adepti ai conceptului "Sanitas per Aquam"(sanatate prin apa) te asteptam intr-o incursiune in lumea magica a apelor: piscina interioara, jacuzzi si dusuri tropicale; precum si in lumea fierbinte a saunelor: Aromasauna, Oldsauna, Baia de aburi.

 

Pentru ca stim ca timpul dvs este pretios, fiecare terapie pe care o oferim a fost conceputa cu gandul de a va oferi ocazia de a savura pe deplin de clipele de rasfat pe care vi le-ati acordat.

 

Desfata-ti simturile cu unul dintre pachetele noastre speciale si experimenteaza o combinatie de tratamente de specialitate, care iti vor transforma corpul şi spiritul. Serviciul nostru de exceptie include o varietate de masaje, ritualuri corporale si faciale,precum si tratamente de remodelare corporala invaluite in cromo si aromaterapie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter

Daca doriti sa fiti la zi cu toate informatiile noastre, va rugam sa va inscrieti pentru newsletter.

*Nume:
*E-mail:
*Nr. telefon:
*Cod imagine:
 

 

 

 

 

 

Fii alaturi de noi pe facebook