Arcfelvarrás mutét nélkul


 

1. Biostimulálás  Ultratone Future ProvalAz Ultratone Futura Pro egységes rendszerként egyesíti magában a piacon található test és arckezelések legjavát, és ezeket új, egyedi, áttörést-jelentő bio-energetikai jellemzőkkel egészíti ki. Az egyes kezelői rendszerek egy berendezésbe integráltan, közös vezérlő felülettel működtethetők a maximális eredmények elérése érdekében.
A minden egyben (All in one) koncepcióra tervezett felépítés nyolc különböző rendszer összehangolt, egy rendszeren belüli használatát teszi lehetővé a maximális eredmények elérése érdekében.

A Futura® Pro programjai egyedülállóan, 44 trofikus jelformát használnak, váltakozó impulzus jelalak, frekvencia és impulzusidő értékekkel, kezelésenként egyszerre sokfélét, a legjobb kezelési eredmények elérése érdekében. A Futura Pro sejtszinten formálja át és varázsolja újjá a testet és az arcot.

Alapvető különbséget kell tennünk a hagyományos izomstimulációs  készülékek és az Ultratone piacvezető Trofikus kódtechnológiával támogatott  bio-stimulációs rendszere között. Az Ultratone rendszerek lényege, hogy az adott kezelési területen kívülről ható bio-stimulációs kezelés és az ezzel egyidőben bio-energetikai alapon működő, a szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszerek együttes hatásmechanizmusa  fantasztikus és hosszú távú eredményeket biztosítanak. Például az Ultratone Futura Pro berendezés 44 trofikus jelformát használ a legjobb eredmények elérésére, míg az elektroterápia csupán 3-4.

Tulajdonképpen az Ultratone akár helyetessíteni tudja a fizikai megterhelést. Példának okáért 30 perc stimuláció megfelel efektiv 20km futásnak, avagy 2 óra inteziv sportnak. Ezen túlmenően a stimuláció eredménye sokkal rövidebb időn belül érzékelhető, ugyanakkor jelentősen csökkenti a rák, csontritkulás, koleszterinszint növekedés megjelenésének esélyét.

Az Ultratone ötvözi a biostimulációt a színterápiával, mikroáramos zsírbontással, ultrahangos , biofrekvenciás, elektroporálási, lipolizis kezelésékkel.

A fő kezelési profilok a következők:

- Az arcfelvarrás műtét nélkül fájdalommentes művelet, és ugyanolyan eredmény érhető el vele, mint a plasztikai műtéttel. Utóbbival szemben, nem is annyira drága. Természetesen az operáció nélküli arcfelvarrás esetében is szükséges konzultálni az orvossal mindenről, amit tudni kell a műtétről és a mellékhatásokról is, amennyiben vannak.

- izom élénkítő - egyes esetekben a bőr és az arcizmok atóniás viselkedése eredményeként a bőr ellazulásához a redők lógásához vezetnek. Ez a program segít az arcizmok stimulálásával a megfelelő feszesség és keményseg elérésében.

- bőrélénkítés - miután az arcizmok működését serkentettük, élénkítettük elengedhetetlen a bőr élénkítése és regenerálodása is. Kis mennyiségű elektromos áramot juttatnak a bőrbe, az arcon és a nyakon, amely hámlasztja és feszesíti a bőrt. Ez a módszer a sejteket is stimulálja, hogy több kollagént és elasztint termeljenek, ezek pedig elengedhetetlenek a tiszta és ráncmentes bőrhöz, melynek köszönhetően az arcbőr feszessé és rugalmássá válik.

- nyirokkeringés serkentés - Mivel a szervezet keringési rendszere kevésbé hatékony egy bizonyos kortól, életmódtól, vagy egészségügyi problémáktól. A bőr és az izomszövetek között felhalmozódnak a zsírsejtek és ez idézi elő a bőrön látható kitüremkedéseket, lazaságot. Alacsonyabb pulzusmélységgel stimulálhatóak ezek a szövetek, fokozva a keringést, serkentve a lerakódott salakanyagok távozását a problémás területekről. A megnövekedett folyadék áramlás a vénákban, artériákban, nyirokerekben és egyenletes anyagcsere segít a toxinok, hulladék és egyéb nem kívánatos anyagok, a sejtek és a test folyadék megtisztításában. Ideális szennyeződés csokkentő és bőrtisztitó.

- ránctalanítás - ez a program kulonbozo tipusú és ciklusú gyenge áramot használ a bőr és a hozzá tartozó izmok ls kötöszövetek újraélesztésére. Javítja a mikrokeringést és csökkenti a finom barázdák megjelenését. Ideális az öreg bőr regenerálására mely hosszantartó kezelést igényel.

- keringés - a program célja, hogy növelje a helyi véráramlást, és erősítse a hajszálerek rugalmasságát, erősen nyugtató hatású, segít helyreállítani a fiatalos arc kinézetét.

- hidratáló masszázs

- karbantartás

 

2. Dermalift


A kezelés során intenzív tisztító, méregtelenítő folyamatokat indítunk el a bőr legmélyebb rétegeiben, megmozgatva a raktározódó méreganyagokat, zsírszöveteket, oxigénnel, nedvességgel, hidratáltsággal látva el a felső rétegeket. Ennek eredményeként javul a bőr tápanyag ellátása, a bőr megfiatalodik. A fokozott vérkeringés és a hőkezelés, oxigénnel dúsítja a vért, táplálja tisztítja a bőrt és elősegíti sejtjeinek megújulását. Az infravörös kezelések, a kollagén termelődését serkentik ez  fokozza a bőr rugalmasságát. Az infravörös sugarak hatására regenerálódik a kötőszövet, fokozódik a kiválasztás, távoznak a szervezetből, a felgyülemlett méreganyagok, salakanyagok.

Ez a kezelés barmelyik bőrtípusnak tökéletes.

Ideális kezdő kezelés melynek hatására a hajszálráncok eltünnek és az őreg bőr megfiatalodik.

Az eredmények látványosak, jóval fiatalabb bőr, pattanások eltünnek, a napfoltok és hegek elhalványúlnak.

 

Hirlevel

Amennyiben naprakészen szeretnének lenni program ajánlatainkkal avagy akciós ajánlatainkkal kérjük iratkozzanak fel hírlevél szolgáltatásunkra.

*Név:
*E-mail:
*Telefonszám:
*Ellenörző kód:
 

 

 

 

 

 

Légy velünk te is a facebookon.