Újdonságok

Keleti kényeztetés a Charme d’Orient termékeivel

 

Keleti kényeztetés / Timsós kezelés / Méz és méhpempős kezelés


A timsó por osszehúzó és tisztitó erejének ötvözése a méz és a méhpempő regeneráló hatásával egy gyönyörű bársonyos, hidratált és illatos bört eredményez. Amellett, hogy az az elhalt bőrhámsejteket és a bőr felületén lévő szennyeződáseket eltávolitja ez a keverék aktiválja és erősiti a vérkeringést és a hámsejtek regenerálódását.

1 lépés: Timsós, mézes, méhpempős keverék kezelés mélymeleg-terápiás infra hopaplannal
2 lépés: “Effeurage” masszázs választható illatos olajakkal

Ár: 75 lej
Időtartam: 1h

 

BIO Csicseriborsó / Csicseriborsó ls szerves iszap pakolás keverékElső lépásben egy különleges csicseriborsó és szerves iszap pakolás, griz, cukor, kakaóvaj, kokusz olaj keverék amely finoman hámlaszja a bőrt. A kezelés a bőrt simává, fényessé és hihetetlenül csábítóvá teszi.
Ez a szertartás el fogja csábítani azon klienseket akik a természetes anyagokat keresik, és azon klienseket is akik a citrus alapú parfümöket kedvelik.

1 lépés: BIO csicseriborsós kezelés infrapaplanba
2 lépés: BIO Argon olajos masszázs

Ár: 90 lej
Időtartam: 1h

 

Ritual Express kifejezetten hétfájás enyhítéséreEz a keverék ötvözve a masszázzsal egy olyan kezelést eredményez, amely tökéletesen tisztitja és eltávolitja az izomfeszültséget.

1 lépés: rózsaszín Aores kristálykeverék vagy timsós keverék, méz és méhpempő infrapaplanba
2 lépés: hátmasszázs
3 lépés: aromaterápia narancsvirág gőzöléssel

Ár: 55 lej
Időtartam: 40 min

 

Aores - Az Argon titkaiEz a kezelés elvisz minket Marokkó szívébe, egy agyagos, argon, vajas keverék mely masszázs által bőrünk friss, ápolt, hidratált és selymes lessz.

1 lépés: argon, rózsaszín kristály keverék infrapaplanba
2 lépés: Rhassoul lávaagyagos kezelés infrapaplanba
3 lépés: argon vajas masszázs
4 lépés: aromaterápia narancsvirág gőzöléssel

Ár: 115 lej
Időtartam: 1h 30 min

 

Szerves rapszódiaA nomád nép páratlan tapasztalata a szépségapolás terén. Első lépásben egy különleges csicseriborsó, griz, cukor, kakaóvaj, kokusz olaj keverék amely finoman hámlaszja a bőrt, ezt követi egy 100%-os tisztaságú agyag maszk. Ez a maszk teszi a bőrt simává, fényessé és hihetetlenül csábítóvá. A kezelést mintegy záróakordként lezárjuk egy finom BIO Argon olaj relaxáló masszázzsal.

1 lépés: BIO csicseriborsós kezelés infrapaplanba
2 lépés: Rhassoul 100%-os tisztaságú lávaagyagos kezelés infrapaplanba
3 lépés: BIO Argon olajos masszázs

Ár: 135 lej
Időtartam: 1h 30 min

 

Kristály rituáléEz a rituálé a kristályok élénkítő hatásának köszönhetően fanyar erényeit érvényre juttatja, így a bőr sima, kemény, puha és diszkréten illatos lessz.

1 lépés: timsó por, shea vaj keverékes kezelés infrapaplanba
2 lépés: Rhassoul 100%-os tisztaságú lávaagyagos kezelés infrapaplanba
3 lépés: választható virágolaj masszázs
4 lépés: aromaterápia narancsvirág gőzöléssel

Ár: 140 lej
Időtartam: 1h 30 min

 

Holt tengeri rituáléBővelkedő ásvanyi anyag tartalmának köszönhetően, úgymint: cink, magnézium, kálcium, ez a kezelés relaxálja, tisztitja, stimulálja a sejtek természetes regenerációját. Az ásványi iszap pakolást követően a argon olaj masszázs lágyitja, rugalmassá teszi, hidratálja és revitalizálja bőrünket.

1 lépés: Holt tengeri alga pakolás infrapaplanba
2 lépés: Holt tengeri iszap pakolás infrapaplanba
3 lépés: választható illatos olaj masszázs

Ár: 135 lej
Időtartam: 1h 30 min

 

Hammam - egy varázslatos Török fürdőrituáléMeghívás a a harmónia és a nyugalom világába. A hamamban, azaz a hagyományos török fürdőben a megszokott fabútorok helyett szinte minden kőből van. Ettől még kellemesen meleg, hisz a levegő körülbelül 50 fokos, ami azonos egy enyhébb szauna hőfokával, ráadásul a kőbútorokat is fűtik. A kezelések egyik része száraz helyen zajlik, a másik részük pedig erősen nedves termekben. A felvezető általában egy kellemes török tea, hogy belülről is átmelegedjünk, majd egy kifejezetten meleg, mégsem forró kőágyra kell felfeküdnünk, hogy a mester egy speciális kesztyűvel átmasszírozzon, eltávolítsa az elhalt hámsejteket, majd a rituálé lényegét adó olívaszappanos habbal átmossa a testünket. A kezelés után bőrünk visszanyeri símaságát, feszességét és puhaságát.

1 lépés: a fekete szappan és oliva olajos keverék felvitele a testre a gőzfürdőbe
2 lépés: speciális kesztyű masszázs
3 lépés: olivaszappanos habfürdő a gőzfürdőbe
4 lépés: befejezés Charme d’Orient termékek segítségével, keleti illatfelhő borítás

Ár: 150 lej
Időtartam: 1h 30 min

 

Hirlevel

Amennyiben naprakészen szeretnének lenni program ajánlatainkkal avagy akciós ajánlatainkkal kérjük iratkozzanak fel hírlevél szolgáltatásunkra.

*Név:
*E-mail:
*Telefonszám:
*Ellenörző kód:
 

 

 

 

 

 

Légy velünk te is a facebookon.