Tratament revolutionar anti aging cu oxigent hiperbaric
     Acid hyaluronic   + Vitamine  +  Antioxidanti

 

  • Elimina ridurile

  • Hidrateaza in profunzime

  • Promoveaza elasticitatea

  • Lumineaza tenul

  • Oxigeneaza celulele

  • Restructureaza derma

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este o tehnica de infuzie percutanata de oxigen si principii active prin intermediul unui aparat care transforma aerul in oxigen pur, hiperbarizandu-l (aducandu-l la o presiune superioara). In contact cu pielea permite reactivarea si imbunatatirea activitatii celulare, mareste vascularitatea si implicit trofismul si nutritia celulara.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric actioneaza asupra ridurilor de pe fata, decolteu, maini, regenereaza tesuturile, hidrateaza pielea, favorizeaza ameliorarea acneei in toate formele sale, reduce vergeturile, si face zonele tratate foarte luminoase. Are un mare efect drenant si decongestionant, deci optim asupra cuperozei, este optim transportator de substante active prin intermediul straturilor dermo-epidermice si un optim potentiator metabolic. Gratie Oxigenului hiperbaric se vehiculeaza in straturile profunde ale pielii acid hyaluronic, antioxidanti, vitamine si alti ingredienti specifici printr-un proces delicat, non invaziv, relaxant, fara durere, fara contraindicatii, fara efecte colaterale. Cocteilul de substante active este impins de moleculele de oxigen presurizat, care dilata porii si creeaza un microdepozit de substante active in interiorul pielii. Propulsia de oxigen permite reglarea productiei naturale de colagen si elastina.
 
Datorita optimei sinergii intre oxigen si substante active tratamentul cu oxigen hiperbaric este un adevarat revitalizant al functiilor vitale ale pielii.
 

Newsletter

Daca doriti sa fiti la zi cu toate informatiile noastre, va rugam sa va inscrieti pentru newsletter.

*Nume:
*E-mail:
*Nr. telefon:
*Cod imagine:
 

 

 

 

 

 

Fii alaturi de noi pe facebook