Tratamente de lifting facial non chirurgical


 

1. Biostimulare faciala cu Ultratone Futura ProUltratone Futura Pro este un aparat pentru remodelare corporala si faciala de ultima generatie bazat pe biostimulare si ultrasunete. Procesul de biostimulare reprezinta o stimulare naturala a functiilor corpului.

Acest tip de terapie difera total de electroterapie, in pricipal pentru ca biostimularea foloseste 44 de unde, care sunt in permanenta schimbare in cursul unei proceduri, astfel ofera senzatii diferite, pe care clientul le-ar putea simti ca un masaj fin, in comparatie cu electroterapia care foloseste doar 3-4 unde. In plus, undele folosite in procesul de biostimulare sunt foarte similare cu stimulii naturali, fapt care duce la o comunicare mai buna decat electrostimularea.

Ultratone combina biostimularea cu cromoterapia, microcurentul, ultrasunetele, biofrecvente, electroporare, lipoliza, pentru a oferi tratamente faciale si corporale.

Tratamentele faciale sunt axate pe:

- Lifting facial non-chirurgical - acest program combina tonifierea dermica cu liftingul muscular pentru a incorda si a da fermitate conturului fetei. In 15 min de tratament , se vor exersa si lifta muschii faciali, se vor reduce liniile fine si se va tonifia piele lasata si muschii, dand fetei un aspect tanar.

 

- Tonifiere musculara profunda - in unele cazuri pielea si muschii fetei devin atone, creand pliuri care atarna si relaxeaza pielea. Acest program va trimite semnale profunde de stimulare musculaturii profunde a fetei, incordand-o , dandu-i fermitate si liftand-o pentru un effect anti-imbatranire al conturului fetei.

 

- Tonifierea pielii - odata ce muschii faciali au fost ridicati si tonifiati este esential sa tonifiati si regenerati pielea. Acest program stimuleaza producerea de colagen si elastina pentru a ajuta la obtinerea fermitatii si elasticitatii stratului dermic al pielii.

 

- Drenaj limfatic - acest program foloseste frecvente joase de stimulare mixta care maseaza usor muschii faciali si stimuleaza limfatic pentru a reduce lichidele in exces si a drena toxinele. Este ideal pentru reducerea impuritatilor si curatarea pielii.

 

- Reducerea ridurilor - programul contine cicluri cu semnale multiple pentru revitalizarea pielii, muschilor si tesuturilor connective. Ajuta la imbunatatirea microcirculatiei si reduce liniile fine de expresie. Este ideal pentru tenurile mature care au nevoie de regenerare si tonifiere pe termen lung.

 

- Circulatie - program conceput pentru a creste fluxul sangvin local si pentru a intari capilarele, calmand pielea si ajutand la refacerea unui aspect tanar al fetei.

 

- Masaj hidratant

 

- Mentinere

 

2. Dermalift


Dermalift este un aparat bazat pe o tehnologie de ultima generatie, ce garanteaza o patrundere mai rapida si mai adanca a cremelor in piele. Prin acest tratament cu microace, se realizeaza o patrundere precisa si gentila prin stratul exterior pana in profunzimea pielii stimuland in acest fel microcirculatia si terminatiile nervoase ale pielii.

Acest tip de terapie se potriveste perfect oricarui tip de ten.

Este ideal pentru inceperea unui tratament pentru reconstructia pielii obosite, fara energie ce tinde la aparitia liniilor de expresie.

Rezulatatele sunt spectaculoase pielea este mult mai tanara, acneea, petele solare si cicatricile sunt estompate.

Newsletter

Daca doriti sa fiti la zi cu toate informatiile noastre, va rugam sa va inscrieti pentru newsletter.

*Nume:
*E-mail:
*Nr. telefon:
*Cod imagine:
 

 

 

 

 

 

Fii alaturi de noi pe facebook